Transportor pe benzină HECHT 2650 HECHT - 1 Mărește

Transportor pe benzină HECHT 2650

HECHT HECHT

HECHT 2650

Nou

Specificatii tehnice:
Brand: HECHT
Tip motor: benzina, 4 timpi
Capacitate cilindrica: 196 cmc
Cuplu maxim: 12.4 Nm
Autopropulsat, 3 viteze inainte si 1 inapoi
Incarcare maxima: 500 kg
Dimensiuni corp: 1040 x 750 x 700 mm
Greutate: 170 kg

More details

45 800 MDL

Verificați disponibilitatea mărfurilor la numărul +373 69 050 561

Livrare în decurs de 24 ore

Oferim credit doar cu buletinul

HECHT 2650 Transportor cu roti este potrivit pentru transportul unor cantitati mai mari de material pe terenuri mai putin permeabile.
Virajul este asigurat prin franarea rotilor pe partea dorita folosind parghiile de comanda de pe ghidon.

Curelele ofera permeabilitate superioara iar tehnologia cu care este construit asigura o buna tractiune in timpul iernii
pe zapada.

Compania "Lazari Gheorghii" si reteaua de magazine cu tehnica agrara, de gradina, instrumente si obiecte sanitare lumeainstrumentelor.md, ofera spre vinzare Transportor pe benzină HECHT 2650, direct de la producator HECHT, la pret promotional atractiv si cu posibilitatea de cumparare in credit, pe garantie de la producator si cu livrare in Chisinau si in toata tara.

✅ Magazinul nostru on-line este reprezentantul oficial al TM HECHT în Republica Moldova. Furnizăm doar echipamente originale, certificate, cu garanție si la un preț bun.

✅ Doriți să achiziționați un instrument de calitate la un preț avantajos? Magazinul nostru online are cea mai buna selectie de produse de gradina, curte si la preturi accesibile si cu cele mai bune caracteristici.

✅ Calitatea cehă și selecția de Transportoare din magazinul nostru on-line vă vor încânta, deoarece TM HECHT a câștigat de multă vreme multe recenzii bune și dragostea consumatorilor din Europa.

✅ HECHT este un produs bine gândit, o selecție largă, performanțe excelente, o garanție și oferte excelente la un preț rezonabil.

✅ Livrare in toata Moldova.

Dacă mai aveți întrebări - managerii noștri vor fi întotdeauna bucuroși să vă ajute!