Despre noi

Reprezentam cu mandrie cel mai mare furnizor de mașini pentru gradinarit din Republica Cehă.

Compania este intr-o dinamica continua reusind ca in anul 2020 sa obtina o crestere a cifrei de afaceri cu peste 70% la nivel mondial, devenind astfel cel mai mare furnizor de specialitate in Republica Ceha si Slovacia dar de asemenea un jucator puternic pe aceasta piata in Uniunea Europeana.

Numeroasele premii pentru inventii si inovatii precum si certificari din partea companiei germane independente Heimwerker-test confirma inalta calitate a produselor Hecht, confirmare venita din partea celei mai exigente piete in domeniu, cea Germana.

Gama completa de produse pentru casa si gradina, experienta personalului de vanzari de peste 17 ani in domeniul utilajelor pentru microagricultura ne recomanda ca un partener de incredere in consilierea si service-area clientilor nostrii.

Cu deosebita consideratie,

ECHIPA HECHT MOLDOVA

Istoria mărcii HECHT

Compania HECHT MOTORS, sro, proprietarul mărcii „Hecht - un specialist în grădină”, a fost înființată în 1994 de proprietari cehi intenționați, care aveau o viziune comună. Primele produse de grădină de calitate cu eticheta HECHT au început să fie vândute în 1998, erau mașini de tuns gard viu și ferăstraie electrice de încredere și puternice. Gama de mărfuri oferite s-a extins foarte repede și compania HECHT MOTORS, sro a început astfel să răspundă rapid la cererea tot mai mare de echipamente de grădină de calitate.

Dar grădina nu înseamnă doar muncă, ci servește și la relaxare și relaxare. Prin urmare, următorul pas logic a fost extinderea gamei cu mobilier de grădină sau piscine și accesorii pentru piscină . Gama noastră cuprinzătoare de unelte și echipamente de atelier și -a găsit, de asemenea, o poziție fermă pe piață .

Furnizăm pieței cu produse de calitate și bine concepute vândute cu succes și, ca și alți mari producători, ne dedicăm propriei noastre dezvoltări și design .

Vedem viitorul mărcii HECHT în primul rând în dezvoltarea de mașini fără fir și a unor programe cuprinzătoare de produse nu numai pentru grădină și atelier, dar ne interesează și domeniul electromobilității. Prin urmare, dedicăm mult efort și dezvoltării de biciclete electrice sau quad biciclete și scutere cu acționare pe baterie. Rezultatul dezvoltării noastre sunt, de exemplu, ATV-urile fără fir omologate pentru uz rutier , trotinete electrice clasice, sau trotinete - triciclete, care vor fi apreciate în special de clienții cu mobilitate redusă.

Astăzi suntem cel mai mare distribuitor de echipamente de grădină din Republica Cehă și Slovacă(vindem peste 130.000 de bucăți de mașini de tuns iarba pe an) și, în același timp, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente de grădină din Europa Centrală. În prezent deținem filiale în Slovacia, Polonia și Ungaria.

Ce este important pentru noi?

Pentru ca produsul să fie bine proiectat, perfect funcțional, sigur, echilibrat ergonomic și să îndeplinească cerințele și standardele clienților europeni . Pentru ca clientul să fie cât mai mulțumit de mașina achiziționată.

Datorită vânzărilor uriașe, aceste cerințe sunt completate de un preț imbatabil , care include adesea componente necunoscute concurenților sau utilizate doar la cele mai înalte modele premium. Întregul departament de doisprezece specialiști pregătiți în lucrări grafice, standarde și omologări lucrează doar la întocmirea manualului.

Nu este doar posibil să oferiți și să vindeți, motiv pentru care punem mare accent pe o abordare corectă a clientului . Datorită dvs., clienții noștri, păstrăm programul de vânzare de la 8:00 la 20:00 7 zile pe săptămână , astfel încât să nu vă fie dificil și consumator de timp să mergeți la magazin dacă aveți nevoie de ceva, de exemplu când lucrați în grădină. Astfel, puteți rezolva totul rapid și eficient.

Furnizăm produse HECHT în majoritatea țărilor UE, dar și în afara granițelor acesteiaCel mai îndepărtat client al nostru este Coreea de Sud. Faptul că produsele HECHT sunt de înaltă calitate este evidențiat, de exemplu, de marile succese în vânzări pe cea mai solicitantă piață din UE, Germania, unde primim în mod regulat note excelente la testarea competitivă.

Produse

Mașinile de tuns iarba HECHT și-au câștigat de mult poziția, cu calitatea și prețul lor nu au în prezent concurență. Pentru îngrijirea gazonului, puteți alege aeratoare, trimmere, motocoase, motociclete și tractoare de grădină, grittere, pulverizatoare și alte produse. Cultivatoarele noastre de grădină cu accesorii extinse sau unelte de mână au devenit populare printre cultivatori Oferim, de asemenea , foarfece pl , tocatoare de ramuri, fierăstraie cu lanț, ferăstrău circular, despicatoare de lemn, suflante, aspiratoare de frunze, freze de zăpadă și multe alte game cuprinzătoare pentru lucrul în grădină și în jurul casei.

La fel ca tehnologia grădinii în grădini, uneltele HECHT și-au găsit locul în ateliere. Mașină de găurit electrică și fără fir, ferăstraie, polizoare, sudoare, compresoare, aspiratoare, generatoare de electricitate, pistoale de bronzat, încălzitoare, încălzitoare și alte echipamente au devenit deja un lucru de la sine înțeles pentru mii de ateliere și garaje de acasă.

Pentru a vă bucura de o binemeritată odihnă după muncă, puteți alege și dintr-o gamă largă de mobilier de grădină, în care veți găsi seturi întregi de grădină, șezlonguri, leagăne , șezatul va fi cu siguranță savurat de mâncarea pregătită într-una din gratare HECHT .

Nu numai pentru distracție, puteți folosi unul dintre ATV-urile cu baterie. Modelele puternice cu motoare electrice puternice fac multă muncă în casă. De asemenea, puteți utiliza ATV-uri fără fir cu omologare pentru funcționarea pe drumurile publice atunci când vă deplasați la serviciu sau la cumpărături. Trotinetele electrice vă vor servi la fel de bine În ambele cazuri, veți aprecia cu siguranță funcționarea foarte ieftină, silențioasă, fără emisii.

Facilități de service

Este, desigur, datoria noastră să oferim servicii profesionale și o aprovizionare de încredere cu piese de schimb. 

 

2 magazine marca HECHT

 

Livrare gratuită

 

Livrarea mărfurilor în stoc de obicei în 24 de ore