Masina de tuns iarba pe benzina KAMOTO LM 3542 KAMOTO - 1 Mărește

Masina de tuns iarba pe benzina KAMOTO LM 3542

KAMOTO KAMOTO

KAMOTO LM3542

Nou

Specificatii:

Producator:Kamoto
Tip produs:Masina de tuns gazon
Model:LM 4542
Putere:3.5 cp
Tip alimentareBenzina
Tip motor4 timpi
Capacitate motor:146 cm3
RPM:3000 rot/min
Latimea de taiere:420 mm
Inaltimea de taiere:30 - 75 mm
Autopropulsare:Nu
Mulcire:Da
Volumul coleturului de iarba:40 l
Sistemul de pornire:Start manual
Volumul rezervorului:0.8 l
Volumul carterului:0.5 l
Reglarea vitezei manetei:Da
Altele:Indicator de verificare a umplerii
Montajul spalatoriei pe punte
Greutate:23 kg

More details

5 000 MDL

Verificați disponibilitatea mărfurilor la numărul +373 69 050 561

Livrare în decurs de 24 ore

Oferim credit doar cu buletinul

Mașină de tuns iarba pe benzină Kamoto LM3542 cu motor în patru timpi de 3,5 CP. și cu înălțime variabilă de cosire este proiectat pentru tăierea și colectarea ierbii pe o suprafață plană de suprafețe medii și mari, cu o suprafață totală de cel mult 1800 - 2000 mp. Toamna, o mașină de tuns iarba poate fi folosită și pentru a colecta frunzele căzute din copaci.

Mașina de tuns iarba este ușor de pornit, de înaltă performanță și ușor de întreținut. Mânerul pliabil, colectorul de iarbă detașabil și dimensiunea compactă fac mașina de tuns iarba ușor de transportat și depozitat. Pentru a ușura munca, mașina de tuns iarba este echipată cu o tracțiune pe roți și o pârghie de control al vitezei pe panoul de comandă. Roțile mari din spate oferă mașinii de tuns iarbă o mai bună stabilitate și stabilitate la înălțimea de tăiere. Corpul mașinii de tuns tunsoare este echipat cu un racord de furtun pentru curățarea rapidă a interiorului platformei după lucru. Setul de livrare include un dispozitiv pentru mulcirea și evacuarea laterală a ierbii.

Diferența dintre evacuarea laterală și cea din spate constă în faptul că, atunci când se lucrează cu evacuare laterală, iarba este aruncată înapoi pe gazon nu prin orificiul din spate al platformei de tăiere, ci prin orificiul lateral. Această caracteristică este utilă în special atunci când tăiați iarba de-a lungul drumurilor.
MULCHING (Cuvântul englezesc MULCH („mulch”) tradus în rusă înseamnă „humus”. Vorbim în primul rând despre paie pentru a proteja solul de evaporare, îngheț, pentru a reduce creșterea buruienilor și este, de asemenea, folosit ca îngrășământ. Cu cât mai mic. particulele de iarbă, cu atât gazonul arată mai bine îngrijit și cu atât rămân mai puține deșeuri pe ea. La mulcire, înălțimea ierbii tăiate nu trebuie să depășească 1-2 cm.
Funcția de pregătire automată a mulciului și de împrăștiere a acestuia pe gazon nu este disponibilă la toate modelele de mașini de tuns iarba. Este important aici să nu vă bucurați orbește de această oportunitate utilă, deoarece mulcirea are sens atunci când cosiți neapărat iarbă uscată, dar moale. În caz contrar, mulciul se va forma în bulgări, nu va acoperi gazonul în mod uniform, va înfunda rădăcinile de iarbă, va crea un strat de pâslă în exces și, ca urmare, va interfera doar cu creșterea sănătoasă a ierbii. Gazonul va părea neîngrijit și va trebui pieptănat. Ar trebui să monitorizați stratul de mulci și să-l pieptănați periodic, altfel metabolismul va fi perturbat, ciupercile de mucegai vor începe să se dezvolte și iarba va putrezi. Lucrarea se desfășoară în septembrie-octombrie; un strat de mulci va ajuta să reziste la înghețurile de iarnă; se pot aplica și îngrășăminte de toamnă.

Notă!
Dacă iarba de pe gazon este destul de înaltă, nu ar trebui să grăbiți lucrurile și să o tăiați imediat la rădăcină. Există o recomandare generală: este sigur să tunzi nu mai mult de o treime din înălțimea ierbii, pentru a nu perturba creșterea acesteia și pentru a nu strica gazonul. În caz contrar, poate deveni galben. Amintiți-vă că iarba are o tulpină și una până la mai multe frunze de care are nevoie pentru a respira. Dacă gazonul este neglijat, acesta trebuie tuns în mai multe etape cu un interval de două săptămâni.