Brands There is 1 brand

  • HECHT

    WERCO s.r.o. este compania care deține marca Hecht®. Această companie a fost fondată în 1994 în Republica Cehă. Scopul a fost să umple piața cu produse de grădină de înaltă calitate. Mulți ani de experiență au permis companiei să ofere produse de înaltă calitate, eficiente și durabile.

    Marca Hecht® oferă mereu o înaltă calitate la cel mai bun raport preț-performanță. Uneltele de grădină Hecht® sunt echipate cu motoare Briggs & Stratton sau motoare proprii.

    Produsele Hecht® sunt dezvoltate de tehnicieni cu înaltă pregătire. Sunt bine gândite, inovatoare și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Nu în ultimul rând, aceste dispozitive sunt adaptate dorințelor și nevoilor individuale ale clienților pentru a lucra acasă și în grădină.

    Cercetarea și dezvoltarea noilor tehnologii au devenit o adevărată pasiune pentru Hecht. Fiecare produs individual, aparținând mărcii Hecht®, a fost dezvoltat după specificații exacte și abia apoi lansat pentru producție. Înainte ca un produs de marcă să părăsească sediul fabricii, trebuie efectuate un număr mare de teste. Numai când totul funcționează așa cum ar trebui, produsul intră pe piață.